Aamulla aurinko on näkyvissä, parempaa siis kuin eilen on luvassa. Olin hiukka pettynyt, kun Hudson ei ollutkaan ovella aamiaiselle mentäessä. Tyttöjen komennossa meno oli paljon rennompi. Kovin montaa henkilöä ei ruokasalissa ollut. lieko ollut liian aikaista.

Tänään on iltapäivällä Mamma Mia Prince of Wales Theatre:ssa. Se sanelee aika paljon aikataulua tänään.

Menen kuitenkin metrolla keskustaan ja katsotaan sitten.

Takaisin hotellissa taas.

Kiertelin Piccadilly Cirkuksen kulmia ja China Townissa. Alueella on teatteri teatterin vieressä. Toisen lipun sain myytyä trokarille, joka tinkimisen jälkeen maksoi siitä 15 puntaa. Mukava englantilainen rouva tuli sitten istunmaan viereeni salissa ja kertoi maksaneensa siitä 65 puntaa. Siis 50 puntaa voittoa.

No joka tapauksessa rouva oli mukava ja juttelimme pitkään ennen näytöksen alkua musikaaleista, maahanmuutajista ja Englannin ja Suomen vankiloista.Kuinkahan aiheet valikoituivatkaan.  Hän kehui The Miserabless-musikaalin parhaaksi, mitä milloinkaan on ollut. Tosin Mamma Miankin hän oli nyt katsomassa 3.kertaa, uskon kyllä, että hän oli todellinen asiantuntija.

Itse esitys oli upea. Laulajat uskomattomia. Donnan esittäjä oli häkellyttävästi samaa tyyppiä kuin Meryl Streep, mutta paljon lämpimämpi. Toisen näytöksen aikana ihmiset jo lauloivat mukana ja kaikki ylimääräiset otettiin vastaan seisten ja hurraten. Eräs näyttelijöistä piti sitten puheen Haitin katastrofin vuoksi ja Punaisen Ristin kerääjät olivat paikalla, osa lipputuloista jo meni Punaiselle Ristille.

Tänään olin syömässä Steak House ravintolassa, tosin kanaa Kievin tapaan ja Lemon Pie ja kahvi jälkiruoaksi. Tällä menolla punnat hupenevat pelottavaa vauhtia.

Ravintolan ikkunasta oli mukava seurata kadun vilinää. Vielä enemmän korostui Lontoon taxien modernisoituminen. Malli oli se vanha korkea, mutta värejä oli monia. Näin ainakin hopean harmaita, sinisiä, punaisen, vaalen vihreän ja useita 2 värisiä. Joissakin oli jo kyljissä mainos maalaukset. Niissä esiteltiin Teneriffaa, Costa Ricaa, puhdasta vettä, radioasemaa...

Palokuntakin tuli paikalle, 3 miestä autosta juoksi hakkujen kanssa viereiselle kadulle, mutta palasivat kohta takaisin, ja 2 muutakin paloautoa kääntyi takaisin matkoihinsa. Tuli mieleen ne kaikki Kättärin palohälytykset, jolloin 5 paloautoa saapuu paikalle hälyt päällä, koska turhaakaan hälytystä ei meidän vahtimestari pysty kuittaamaan. Usein hän on jo käynyt hälytyspaikalla ja tietää mistä on kyse.

Teatterin jälkeen kävelin Thamesin rantaan, Trafalcar-aukio oli vaikuttava. Nelson tuijotti korkeuksista ihmispaljoutta, mutta oli liian pimeää, jotta kunnon kuvaa olisi saanut hänestä.

Metro oli äärettömän täynnä, sisällle piti kiemurrella, jottei jäänyt junasta. Mutta muuten pidän Lontoon metrosta, se kulkee usein ja oikean junan löytäminen on helppoa.

Huomenna on sirkuspäivä. Mutta se on illalla. Päivällä on jotain ihan muuta, saas nähdä.